VIP åpning av Høyer i Skien

Høyer Skien <3

Høyerfarge2 copy

Utrolig gøy å se hvor fantastisk lekker den nye Høyer butikken i Skien har blitt.
Tone Mercedes Bøckman, Mari Aastad, Beate Oplenskedal og en flott gjeng har gjort en helt formidabel jobb!

Tusen takk for at jeg ble invitert til å bli med på denne eksklusive VIP åpningen som ble holdt 22 februar 2018 og for at dere spurte om jeg ville være modell for noen av de lekre klærne dere har i butikken.
Høyerfarge29 copy

Hele denne åpningshelgen var det 20% på alt i butikken.  I butikken finner du det beste utvalget av kvalitetsmerker som Maud, Sand, Tommy Hilfiger, Fram Norway, Samsøe Samsøe, Malene Birger og mange fler.

 

Høyerfarge4 copy

Siri på Tango i Skien kan virkelig stelle hår og legge make up. Alle modellene var innom Tango frisør på Arkaden og resultatet ble helt supert!

Jeg har aldri hatt så vakre krøller i håret mitt noen gang. Siri får til det umulige for jeg trodde ikke det var mulig å få til et så bra resultat! Tusen takk Siri for mange gode tips.

 

Høyerfarge3 copy

Tango Frisør Arkaden

 

Høyerfarge32 copy

Herreavdelingen er klassisk og barsk… Her finner du noe for enhver smak.

 

Høyerfarge5 copy

To flotte gutter, Oliver Numme og Qendrim Alija, klare til å skifte og gå på catwalken.

Klærne modellene skulle gå med var flott og strukturert satt opp på et stativ på bakrommet. Det var lett å finne det vi skulle ha på oss.

 

Høyerfarge33 copy

Jeg er virkelig imponert over måten Tone Mercedes Bøckman og Mari Aastad har ordnet hver minste detalj. De har virkelig den blå fargen sine evner og talenter integrert. For meg så har den blå fargepersonligheten blant annet strategiske og strukturerte evner og den setter seg et mål som den jobber fokusert mot å nå.

Jeg har skrevet om de ni fargepersonlighetene. Rød, Oransje, Gul, Grønn, Turkis, Blå, Indigo, Fiolett og Magenta og alle disse vakre personlighetene har hver sine evner og talenter som vi trenger for at verden skal bli et bedre sted. Slik jeg ser det har du alle fargene integrert i deg og dersom du blir bevisst på hvilke egenskaper du trenger å styrke i deg så kan du møte enhver situasjon på en trygg og god måte.

Alle disse fargene ser jeg i regnbuen og alle skinner de like sterkt og vakkert. Hvilke farger ser du i regnbuen?

 

Jeg har laget et GRATIS online kurs hvor jeg forteller hvordan jeg ser de ni fargepersonlighetene. Har du lyst til å bli med?

Trykk her for å melde deg på >>

 

Høyerfarge6 copy

Spenningen stiger…

 

Høyerfarge7 copy

Ja, det vil alltid oppstå noe uforutsett. Mari oppdaget at kassene ikke fungerte riktig rett før åpning. Alt ordnet seg til slutt og kassene fungerte heldigvis fint.

 

Høyerfarge9 copy

Flinke folk som hjelper til med å stryke, henge opp og ordne i butikken.

 

Høyerfarge8 copy

Jeg hjalp til med å blåse opp ballonger. Det var også noen som fikk noen skikkelig pipete stemmer med litt helium innabords… Hi hi man får det jo ikke mer gøy enn man lager selv…

Ida Kristin Jensen fra Maud er en av de som dampstryker tøyet slik at alle de eksklusive klærne blir fremstilt på beste måte.

 

Høyerfarge10 copy

Champagne og rød løper er alltid en suksess på VIP åpning.

 

Høyerfarge11 copy

Lekre detaljer…

 

Høyerfarge31 copy

 

Høyerfarge12 copy

Enda flere forberedelser… De flotte og flinke servitørene er fra folque.

 

Høyerfarge14 copy

Ørnulf Høyer, gründer og mannen bak Høyer, sammen med Tone Mercedes Bøckman og Mari Aastad gleder seg til åpningen.

 

Høyerfarge15 copy

Den røde snor er på plass og vi modeller får detaljer om hvor vi skal gå på catwalken.

 

Høyerfarge26 copy

JUST WOW! For en lekker butikk!!!

 

Høyerfarge16 copy

Ingen VIP åpning uten en egen DJ… Musikk hører til…

DJ er også fra Folque.

 

Høyerfarge13 copy

…og nydelig canapèer, mange forskjellige delikatesser og god drikke blir servert av flotte servitører.

Maten er fra den eksklusive restauranten Jacob & Gabriel som nylig har flyttet sine lokaler og holder nå hus i Arkaden i Skien sentrum.

 

Høyerfarge19 copy

Mange er spente og gleder seg til åpningen…

 

Høyerfarge17 copy

Ørnulf Høyer fikk den store æren å klippe den røde snoren og holdt en morsom og god tale for de par hundre menneskene som hadde møtt opp på VIP åpningen.

 

Høyerfarge18 copy

Se som folk koser seg!

Tone Mercedes Bøckman holdt også en flott tale hvor hun takket Ørnulf Høyer for at hun og Mari Aastad  fikk den tilliten de trengte og at de fikk starte Høyer Skien.

 

Høyerfarge27 copy

Qendrim Alija og Oda Troøyen

 

Catwalken var å gå på en åpning blant gjestene slik at de fikk best mulig inntrykk av de vakre klærne.

 

Høyerfarge20 copy

For en flott gjeng!

 

Høyerfarge21 copy

Simon StordalenOda Troøyen og Anniken Cappelen Søvik.

 

Høyerfarge22 copy

Oliver Numme og Tonje Holm Stegarud

 

Høyerfarge30 copy

Tor Helge Thorsen er fotograf og han var hyret inn for å dokumentere den store begivenheten. Han tok bilder under forberedelsene og hele kvelden.

Han er også en gründer og driver et firma som heter THT foto. Han tar fantastiske bilder. Er du på utkikk etter noen som har glimt i øyet og som tar flotte situasjonsbilder etc, ta kontakt med Tor Helge Thorsen.

 

Høyerfarge34 copy

Tusen takk også til min tvillingsøster, Heidi Bjørbekk, for at hun kom og tok bilder for meg fra åpningen og film av catwalken.

Heidi er gründer av @office og trenger du noen verktøy som hjelper deg med å strukturer dine arbeidsoppgaver, ta kontakt med henne.

Heidi har vært med meg på flere av mine utstillinger i utlandet. Blant annet i Roma og Firenze. Det er takket være hennes bilder jeg har kunnet lage blogginnlegg fra disse reisene.

 

Høyerfarge24 copy

Mange er inne i butikken og kikker på de lekre klærne.

 

Høyerfarge23 copy

Her blir det kanskje diskutert hvor viktig det er å ha et folkerikt sentrum i Skien…  Tommy Thovsland er utviklingsdirektør for R8 Property og deres ambisjoner og intensjoner er: «Vi er bypatrioter, har troen på Skien og ønsker å bidra til vekst i byen, – ikke minst i sentrumskjernen.»

Det er et utrolig viktig arbeid de gjør for Skien sentrum. Tusen takk for deres bidrag.

 

Høyerfarge25 copy

Mange har funnet sitt drømmeplagg og accessories…

 

Høyerfarge1 copy

En virkelig SUKSESS kan denne VIP åpningen kalles… Gratulerer til Tone Mercedes Bøckman og Mari Aastad for en flott levert kveld.

Ja, det er virkelig verdt en skål i den beste champagne…

 

Høyerfarge28 copy

Jeg har funnet ut at jeg elsker å være i rampelyset og være med på utstillinger, det får meg til å skinne av glede.

Den lekre kimonoen fra Maud som jeg var så heldig å få ha på meg, har jeg anskaffet meg og jeg gleder meg til å ha den på i april på utstillingen jeg er invitert til å være med på i NEW YORK. Utstillingen heter Artexpo New York og holdes på Pier 94 på Upper West Manhatten 19 til 22 april. Denne anerkjente utstillingen har 40 års jubileum i år så det er mange kreative kunstnere som har vært med på denne utstillingen.

Jeg gleder meg til å ta med meg 3 av mine malerier som er en del av min siste kolleksjon som heter «Shine your shade of success».

Mitt budskap er at du skal finne ut hva du brenner for og gå for å skinne dine nyanser av suksess. Suksess kommer på så mange måter og alle har vi noe å gi som kan være med på å skape en bedre verden. En verden hvor alle er like mye verdt og alle blir akseptert akkurat som de er. Jeg bruker farger i mange forskjellige former for å nå ut med mitt budskap.

«Ved å inspirere og hjelpe hverandre kan alle drømmer bli til virkelighet, vi må bare tørre å vise frem og fortelle andre om drømmen vår!» Jeg har begynt – tør du å bli med?

Jeg ønsker deg en fortsatt fargerik og fin dag!

Anita Bjørbekk

AB Kreativ kunst