Om galleri AB

«Malt med regnbuens palett – blir dagene en skjønn bukett.»
– Grethe Larsen

Anita

Velkommen! Jeg, Anita Bjørbekk, startet galleri AB i 2013 og visjonen er å utfordre seg selv, tørre å by på seg selv og å bli synlig!

Et av mine bilder ble antatt på Telemarksutstillingen 2014, bildet ble også valgt til å være på forsiden av plakaten og programmet. Det at jeg ble valgt med på Telemarksutstillingen 2014 får meg til å stråle av glede og jeg føler meg sett!

Drømmer blir til virkelighet!

Jeg startet å male høsten 2011. Det var helt tilfeldig at jeg begynte å male, jeg gikk forbi en hobbybutikk og fikk en innskytelse på at jeg skulle kjøpe noen lerret og litt maling. Det har jeg ikke angret på, fordi det ga meg masse energi og har hjulpet meg til å bli tryggere på å ta valg og å tørre og starte med å følge min drøm.

«Jeg ønsker å leve min drøm og å hjelpe andre til å finne og leve sin!»

Ved å følge min indre stemme har verden åpnet seg for meg og i 2015 reiste jeg rundt om i Europa med maleriene mine på forskjellige utstillinger. Dersom du ønsker å vite hva jeg opplevde på disse turene trykk på blogglinkene jeg har lagt ut på siden. Det var en opplevelse for livet.

 

 

Medieomtale

Videoen under viser klipp av kunstnerne som var med på Women`s Art World og noen av de fine opplevelsene vi hadde i Marrakech, Marokko fra 1-9 mars 2016.

 

Videoen under viser innslaget fra Women`s Art World åpningen som ble sendt på Marrokansk TV 2M den 8 mars 2016… selveste kvinnedagen.

 

Trykk på de to bildene under og du kan lese artiklene som Den Kongelige Norske Ambassade i Roma har skrevet om meg og noen av utstillingene jeg har vært på i Italia i 2015/2016

Ambas2

 

Kongeligeroma

 

Trykk på bildet under og du kan lese artikkelen som sto på nett og i avisen Drammens Tidende 16 august 2015

2 (2)22

Trykk på bildet under og du kan lese artikkelen som sto i Varden 27 juni 2015

Varden

Trykk på bildet nedenfor og du kan lese artikkelen som sto i Sinn og Samfunn nr 3 – 2014, et magasin utgitt av Mental Helse.

Sinn og Samfunn artikkel

Trykk på bildet under og du kan lese artikkelen som sto i Telemarksavisa den 29 november 2014.

TA artikkel PDF 2_redigerad-1

Plakaten til Telemarksutstillingen 2014

plakat_100.indd

Trykk på bildene under og du kan lese artikkelene som sto i Varden og Telemarksavisa den 15 september 2014.

Varden Telemarksutstillingen 2014 Kragerø

TA Telemarksutstillingen 2014 Kragerø

Artikkel i Varden 6. desember 2012