«EcoRinascimento i Chianciano Terme» – 7 jan til 31 mai 2016

valdichianait               sienafreeit               Centriitalianews

iltirreno_gelocal2               247liberoit2               sienafreeit2

247liberoit               carmelinablog               terresienait

terresienait2               sienafree3                 Ambassaden2

 

«EcoRinascimento – Christmas in Contemporary Art» utstillingen som ble holdt i Chianciano Terme fra 5 desember 2015 til 6 januar 2016 har hatt stor suksess. Utstillingen er dermed utvidet  til 31. mai 2016. Det er skrevet en del artikler i aviser og nettsteder i Italia. Du kan lese noen av dem ved å trykke på bildene øverst på siden.

 

Eco5_redigerad-1

Det vil bli noe utskifting av kunstnere, noen vil fortsatt være med mens andre og nye kunstnere kommer inn – dette vil skape en utstilling i utvikling og endring… spennende… Jeg er blitt spurt om å fortsatt være med og det har jeg takknemlig takket ja til. 

 

Eco4_redigerad-1

Den nye utstillingen vil være åpen i helgene og er blitt kalt «EcoRinascimento i Chianciano Terme» . Her vil det en eller flere ganger per måned bli organiserte arrangementer, møter med kunstnere, bokpresentasjoner, osv …

Eco3_redigerad-1

Utstillingen, organisert av den kulturelle foreningen «EcoRinascimento» av Firenze, og av arkitekten Massimiliano Silvestri og designer Elisa Amerena, fremmer samtidskunst, eco kunst og håndverk. De ønsker også å spre bevissthet om betydningen av kunstens rolle i bymiljøet, akkurat som renessansen har satt sitt preg på mange av byene i Italia…

 

Eco_redigerad-1

Her forklarer Massimiliano Silvestri Bystyret i kulturetaten i Chianciano Terme om mine bilder… Glede… farger og følelser…

 

Eco2_redigerad-1

 

Ja, alle de ni fargene jeg ser i regnbuen er representert i de ni bildene som er med i denne utstillingen… Jeg er så takknemlig for at Massimiliano Silvestri har gitt meg denne muligheten… tillit… hjelpe hverandre… gir vinn vinn til alle parter…