Fargerik inspirasjon…et foredrag… 27 juni

Foredrag_redigerad-4

Jeg er arbeidsledig har vært det i nesten et år, så dersom du tror det har vært en lett vei å leve i drømmen og eventyret mitt så tar du feil… frykten har vært min vei…

For to år siden tok jeg valget om å si opp jobben min i Varden, mye på grunn av at jeg så at det ville bli store endringer i min stilling. Valget landet på at nå var tiden inne til å jobbe med noe som ga meg energi og glede… så jeg startet Kreativ kunst i februar 2013…

Dette valget førte mange fantastiske mennesker inn i mitt liv… mennesker som har støttet og løftet opp både meg og andre… De har jeg lært mye av og det er jeg veldig takknemlig for…

Vel… jeg meldte meg arbeidsledig 1 juli i fjor… alt går ikke så lett… kanskje var min forretningside ikke gjennomtenkt nok… kanskje nådde jeg ikke ut… mulig det var at jeg ikke følte at jeg var god nok slik at jeg ikke klarte å sette en levelig pris på mine tjenester men heller ga for mye bort gratis…

Det er nok en grunn til at min visjon er at du skal finne kjærligheten til deg selv og gleden i hverdagen og klarer du det vil du nå målet mitt som er at du er god nok alltid! Jeg har visst litt tungt for å lære at jeg er god nok til å kunne sette en god pris på mine tjenester og unne meg en god inntekt osv… Men nå har jeg lært at ved å hente inn fargene finner jeg ut av det!

Jeg hadde ikke vært arbeidsledig lenge før jeg oppdaget noe som virkelig ga næring til min frykt. Det var kommet ekte hus sopp i kjelleren min… og når du får avslag fra forsikringsselskapet med begrunnelse på at du ikke har hatt forsikringen lenge nok så tror jeg nok noen og enhver ville kjent på en mørk og vond følelse… Ihvertfall når prisen ble antatt til å komme på alt fra 500.000,- til over 3 000 000,-.

På samme tid fikk jeg  konstatert hudkreft…med spredning…  jeg måtte skjære bort huden i  pannen min helt inn til beinet… og ta stråling… Selv om den flinke og gode legen sa at dette er ikke noe du kommer til å dø av… så følte jeg det nesten slik…

Jeg gikk inn i en depresjon og lå i sengen min i to dager… ute av stand til å stå opp… jeg var bare helt inne i min egen frykt… mitt mørke var at jeg så for meg at nå blir jeg gjeldsoffer full av kreft… så langt nede var jeg…

Men etter to dager begynte plutselig noe å snu inni meg ved at jeg hadde kjent på alle disse vonde følelsene så var det akkurat som om det var noe som ville hjelpe meg… jeg begynte å tenke annerledes tenkte på barna mine som jeg elsker over alt på jord og jeg vil jo være her for dem… nå begynte jeg å skjønne at jeg har et valg jeg kan velge å ligge her i depresjon og mørke eller jeg kan velge å ta det som kommer og gjøre det beste ut av det som skjer…

Jeg snudde depresjon til glede… hver dag henter jeg inn gleden og jeg prøver å spre glede til alle jeg møter… det å gi glede gjør meg glad og fyller opp min energi! Det er en farge jeg bruker og bevisstgjør i  meg… den gule fargen som viser at sola skinner… den er viktig i hverdagen!

FRA MØRKE TIL LYS – LET ETTER FARGER… er en utstilling jeg hadde i november… det er akkurat som om det var en mening med denne utstillingen… alt jeg trengte kom til meg… lokalet fikk jeg låne  og når det oppsto et problem, skjedde det ting som gjorde at det ordnet seg…

Ved å forstå at jeg må hente inn mine farger… endret jeg  mitt liv… Jeg bruker farger, helst klare vakre regnbuefarger for å finne tilbake til mitt lys.

Jeg begynte å bevisstgjøre meg på hva jeg ønsker å gjøre  og ved å finne ut av det og gå for det gjør at det åpner det seg uante muligheter… Frykten er fortsatt der… men nå vet jeg at jeg har alltid et valg… jeg trenger ikke å være i mørke og matte farger… jeg kan balansere fargene slik at de får meg til å skinne…

Jeg vil helst at livet skal være en dans men det å omfavne alle følelser og takke for hva jeg har lært, gir meg en forståelse av at for meg, så lærer jeg nok mest av de vonde følelsene… så jeg takker for følelser som skam over å føle seg mislykket, maktesløshet over ikke å se noe utvei, frykten for å gjøre feil, avvisning og det å føle seg annerledes, utenfor og ikke akseptert av andre og alle de andre mørke og vonde følelsene som dukker opp i meg fra tid til annen…

Jeg tror vi alle møter mange av disse følelsene fra tid til annen og det er hvordan du møter disse følelsene som står mellom din drøm og ditt eventyr…

Ha en fargerik helg og uke…

Foredragfarg_redigerad-1

 

Det er mange som har spurt om jeg kan holde et foredrag… kurs eller lignende… så jeg hiver meg rundt og setter opp et foredrag lørdag 27 juni kl 13.00 i Mælagata 29, Skien.

Det er jo ferietid og mange bortreist… men for dere som har lyst og mulighet ring 469 07 508, send sms eller mail ab@kreativkunst.no og meld dere på…