Utstilling Gulset Nærmiljøsenter 2 – 28 november

Fra San Diego til Gulset…

Jeg har har akkurat kommet hjem fra USA hvor jeg var med på utstillingen Art San Diego. Det var en fantastisk opplevelse og nå er jeg så heldig å bli valgt som Månedens kunstner i Gulset nærmiljøsenter sine lokaler på Gulset senteret fra 2 til 28 november. Tusen takk til Gisle Lunde og Wenche L. Wraalsen.

I denne utstillingen vil jeg vise et lite utvalg av alle de fargene og maleriene jeg har malt. Jeg vil også holde et foredrag om min reise i farger og fortelle hvordan jeg har klart å snu sabotøren sin negative hvisking i mitt øre, se mulighetene og tørre å gå for dem, slik at jeg kan nå målet mitt som er å reise verden rundt med mine malerier.

 

Gulset_2-28november copy

Vernissage + Foredrag 2 november kl 12.00.

En reise i farger!

I dette foredraget vil jeg fortelle hvordan jeg har brukt farger som hjelp til å snu sabotøren på skulderen og tørre å starte med å tro på meg selv slik at jeg nå kan reise verden rundt med min kunst.

Sabotøren på skulderen hvisket mange slemme ord inn i øret mitt og jeg kom inn i et negativt tankespinn hvor jeg ikke trodde at jeg fortjente eller kunne leve det livet jeg ønsket meg. Jeg hadde rett og slett ikke tro på meg selv og følte meg ikke god nok.

Jeg startet å male i 2011 og siden da har verden åpnet seg for meg. Farger kom til meg på mange forskjellige måter. Jeg ser farger som følelser og ut fra dette har jeg skrevet om de ni fargepersonlighetene, laget 45 fargekort, skrevet eventyret Regnbuens datter, laget en Kreativ kafe, startet galleri-ab, holder nettkurs, webinarer, podcast og mye mer.

Nå vet jeg at jeg er god nok og jeg ønsker at du også skal se mulighetene og tro på at du fortjener og er god nok slik at du kan starte med å leve din drøm.

 

VELKOMMEN!