Decoupage kurs i Melum barnehage

Melumbarnehage copy

Jeg ble så GLAD da jeg fikk oppdraget om å komme og holde decoupage male kurs i Melum barnehage.

Bilen ble pakket full av servietter, maling og det utstyret jeg trengte før jeg satte kursen mot Melum i strålende solskinn.

Det er 28 barn som går i denne barnehagen. Jeg skulle opp til de som går på stor base og i dag var det 14 barn fra 3 til 6 år tilstede.

 

Melumbarnehage2 copy

Å som jeg gledet meg til å leke igjen. Barna mine er blitt så store at de gidder ikke å leke med meg lenger, så det å kunne utfolde meg og se den gleden som skinner ut av de vakre barneøynene når jeg forteller hva de skal gjøre varmer mitt hjerte!

 

 

Melumbarnehage3 copy

Ja, jeg fikk veldig god kontakt med barna fra første stund. Det var utrolig gøy!

Kanskje det er fordi jeg lever meg så inn i det jeg gjør? Hi hi, eller kanskje det er fordi jeg har så mange ulike grimaser og bruker hele meg når jeg snakker…

 

Alle barna var veldig glade i farger og hver eneste en fortalte hvilken farge de likte best. De likte rød, lysegrønn, lilla, rosa, sort, hvit, blå og mange flere farger. Spesielt mange likte fargen gull og det er morsomt for det er den fargen jeg har som den høyeste fargen i mine fargekort.

 

Trekker du fargekortet GULL så betyr det at du har balansert alle fargene/følelsene (jeg ser farger som følelser), forstått det du skal lære og integrert det i deg og du har nådd et av dine høyeste potensial. Slik jeg ser det har har du mange potensialer på flere områder.

Det var akkurat slik jeg følte det da jeg var med på min første utstilling i utlandet, RomArt i Roma i 2015. Da kjente jeg at jeg hadde nådd et av mine høyeste potensialer. Det var en fantastisk magisk følelse.

Har du noen idè om hva dine høyeste potensialer er?

 

Melumbarnehage4 copy

Først skulle det velges servietter…

 

Melumbarnehage5 copy

Deretter skulle serviettene klippes i riktig størrelse…

 

Melumbarnehage6

Decoupage lim er neste steg…

Katarina Skifjeld har hjulpet til med å lime på servietter.

 

Melumbarnehage7 copy

Det males i alle regnbuens farger… og heldigvis hadde jeg tatt med masse GULL. Det var den mest populære fargen i dag.

 

Melumbarnehage8 copy

Gøy å male…

Cathrine Andersen vasker rullene og penslene som ble brukt.

 

Melumbarnehage9 copy

Jorunn Brauti forteller at barn er så interessert i å eksperimentere. Det er ikke resultatet som er det viktigste, men opplevelsen av å erfare og se hva som skjer som betyr noe.

Ja, jeg har mye å lære av barna. Det å være i nuet og glemme bekymringer og konsentrere meg om her og nå er jo egentlig det som betyr noe i livet… ihvertfall innimellom. Finne en balanse mellom planlegging og det å være i nuet, for jeg trenger begge deler.

 

Melumbarnehage11 copy

Etter noen kreative timer er det godt med litt lunsj…

 

 

Melumbarnehage10 copy

Se alle de flotte maleriene i denne vernissagen…

Dere er virkelig kunstnere alle sammen! Glede… Inspirasjon… Du får ikke mer gøy enn du lager selv…

Tusen takk for at jeg fikk komme til dere i Melum Barnehage og male sammen med dere!